10 Φανταστικές Διατάξεις Στρώματος – Ενδιαφέρουσες στα κρεβάτια επιφυλακής

Υπάρχουν πραγματικά πολλά καταπληκτικά μεγάλο υπνοδωμάτιο που ήταν εκεί έξω αυτές τις μέρες για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη που θα μπορούσατε να έχετε. Ορισμένα μοτίβα κρεβατιού έχουν μέτρια τιμή για τον κοινό αγοραστή, αλλά αν έχετε αρκετά αυστηρά δολάρια, μπορείτε να αποκτήσετε πολλά από τα ακριβά στυλ με υπέροχα χαρακτηριστικά. Ο σχεδιασμός των περισσότερων από αυτά τα κρεβάτια είναι πιθανό να είναι επαρκής για να σας χτυπήσει έξω από τις κάλτσες σας. Μερικά από τα πιο όμορφα σχέδια στρώματος παρατίθενται παρακάτω.

1) Μαγνητικό επιπλέον στρώμα

Αυτό το απίστευτο κρεβάτι δημιουργήθηκε από την Janjaap Ruijssenaars και είναι ιδιαίτερα αβίαστη στη λίστα με τα καλύτερα στιλ στρώματος που μπορεί να συναντήσετε σήμερα. Το κρεβάτι χρησιμοποιεί μαγνήτες για να το κρατήσει αναρτημένο στον αέρα. Εάν θέλετε να αποτρέψετε το στρώμα από το να απουσιάζει από ισχυρούς ανέμους, τα καλώδια συνδέονται από κάθε μεμονωμένη γωνία από το στρώμα στο δάπεδο σας. Έχοντας πει ότι αυτά τα είδη μιας εκπληκτικής άποψης φτάνει σε μια σκέψη που κυριαρχεί στην τιμή των 1 πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων.

2) NapShell

Μεταξύ των μεγαλύτερων τύπων κρεβατιών για άτομα που επιλέγουν να λαμβάνουν υπόψη τους ύπνους ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό το στρώμα είναι εργονομικά κατασκευασμένο για να παρέχει μια απαράμιλλη άνεση και ευκολία στην εξίσωση της πλάτης σας και της σπονδυλικής στήλης. Αυτό το κρεβάτι διαθέτει επίσης φώτα LED, έναν συμμετέχοντα mp3 καθώς και έναν συμμετέχοντα DVD για την παροχή ψυχαγωγίας.

τρία) Πρόγραμμα αίσθησης θέσεων

Αυτό το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από καναπέδες και θα μετατραπεί σε μια επιλογή σχημάτων για να ικανοποιήσει οποιαδήποτε από τις απαιτήσεις αναψυχής σας. Περίπου εκατόν είκοσι μπάλες καναπέ με ελαστικό κάλυμμα υλικού χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη αυτού του στρώματος. Είστε σε θέση να αλλάξετε πραγματικά το είδος του στρώματος και να το επιτρέψετε να είναι ακριβώς σε έναν καναπέ ή απλώς για οποιοδήποτε σχήμα με το οποίο είστε άνετοι. Ταυτοποιούνται επίσης ως μοριακά στρώματα λόγω της ομοιότητάς τους με τα μόρια.

τέσσερα) Fantasy Mentor

Ένας από τους πολλούς καλύτερους τύπους κρεβατιών για παιδικό κρεβάτι θα ήταν ο προπονητής φαντασίας. Παρόμοιο με το φορείο κολοκύθας κατά την ιστορία της Σταχτοπούτας, αυτό το στρώμα είναι διαμορφωμένο σαν φορείο, με υπερβολική είσοδο και ξύλινους τροχούς που το καθιστούν ένα τέλειο δώρο για την κόρη σας. Χρειάζονται περίπου 6 μήνες για το σχεδιασμό του και μπορεί να παραδοθεί στο σπίτι σας.

πέντε) Γεια Can

Μεταξύ των πιο αισθητικά ικανοποιητικών μοντέλων στρωμάτων που υπάρχουν, το Hello Can φαίνεται να μοιάζει με ένα κουτί, ωστόσο είναι ένα υπέροχο άτομο που αναζητά κουτί χρησιμοποιώντας μια τεράστια έκθεση Lcd, παγκόσμια λήψη διαδικτύου και τραγούδια και δυνατότητες παιχνιδιού. Γιατί να ξεφύγεις από το κρεβάτι;

έξι) Προσωπικό Cloud

Αυτό το κρεβάτι είναι ξεχωριστό αφού μπορεί να είναι κουνιστό κρεβάτι. Σίγουρα το ακούσατε ιδανικό. Είναι πραγματικά ένα ακριβές στρώμα λικνίσματος που θα σας κουνήσει αργά για να κοιμηθείτε κάθε βράδυ. Μπορεί επίσης να έχει ένα αισθητικά ευχάριστο στυλ που μπορεί να εισάγει πολλά ορατά αίσθηση στο υπνοδωμάτιο σας.

7) Το στρώμα του υπολογιστή

Αυτό μπορεί να είναι από τη λίστα των μοναδικών σχεδίων κρεβατιών για να διαλέξετε. Αυτό το στρώμα μπορεί στην πραγματικότητα να αναδιαμορφωθεί σε φορητό υπολογιστή ή τραπέζι υπολογιστή. Μέσα στην ποικιλία κρεβατιών, φαίνεται να μοιάζει με ένα συνηθισμένο στρώμα. Η μόνη διαφορά θα ήταν η πλατφόρμα κάτω από το κρεβάτι στο οποίο μπορείτε να διατηρήσετε το σημειωματάριο. Το κρεβάτι φτάνει με έμβολα καυσίμου που ανυψώνουν σιγά-σιγά το κάτω μέρος του συστήματος για να σχηματίσουν ένα άμεσο γραφείο, ενώ το τμήμα του στρώματος αναδιπλώνεται στο εσωτερικό.

οκτώ) Κρεβάτι

Αυτό είναι πραγματικά από τη λίστα των πιο εύκολων στιλ κρεβατιού, καθώς σας βοηθά να εξοικονομήσετε άφθονο χώρο ως μέρος του υπνοδωματίου σας. Αυτό το κρεβάτι είναι κρεμασμένο με την οροφή και έτσι κάθε φορά που πρέπει να χρησιμοποιείτε το κρεβάτι σας, μπορείτε να το τραβήξετε προς τα κάτω και αφού το χρησιμοποιήσετε, θα μπορούσατε να το αναγκάσετε ξανά. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε πολλά δωμάτια στο υπνοδωμάτιο σας.

εννέα) Κρεβάτι φέρετρου

Αυτό μπορεί να είναι το τέλειο κρεβάτι για όλους εκείνους τους ανθρώπους που τους αρέσει να παίζουν βαμπίρ. Το κρεβάτι είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πεύκο και θα είναι εφοδιασμένο με χειροποίητες χειρολαβές για να ικανοποιεί τις συγκεκριμένες ανάγκες που θα μπορούσατε να έχετε. Ξεκουραστείτε τέλεια, σε στυλ Dracula.

δέκα) Η εσωτερική πίστα

Το εσωτερικό κομμάτι θεωρείται ότι είναι μία από τις πιο όμορφες διατάξεις στρώματος από πολλούς ανθρώπους. Εκτός από τον ισχυρό ορατό σχεδιασμό και το στιλ του, μπορείτε ουσιαστικά να επεξεργαστείτε ξανά το στρώμα σε ένα σετ καναπέδων. Με την πρώτη ματιά, το κρεβάτι μοιάζει με ένα τυπικό στρώμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι χτισμένο από δύο ημικυκλικούς καναπέδες συνδεδεμένους μέσα στη μέση. Έτσι, ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστείτε έναν επιπλέον καναπέ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σπρώξετε ένα κομμάτι ενός ατόμου πιο μακριά για να πάρετε δύο άνετους καναπέδες. Δεν είναι πραγματικά εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει ένας εξαιρετικός σχεδιασμός και στυλ;

This entry was posted in Informations and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *